Ads 468x60px

.

Семеен хотел "АМОР"


ХОТЕЛ АМОР  отвори врати в края на  2010 година. Той се намира в непосредствена близост  до централната  част на град Русе в  близост до по – голямата част от  административни сгради, ЕОН ,централни хали,окражната болница,банки, НАП,така също  и до МЕГАМОЛ гр. Русе.На 50 м. от река Дунав и на 100 м. от централната най-дългата пешеходна улица „ Александровска” .

ХОТЕЛ "АМОР" е стилно обзаведен. Инериорът му е създаден за удобството и комфорта на нашите клиенти. Хотелът разполага с 17 на брой легла.
Стаите са обзаведени с легла съчетани с ортопедични матраци от пенолатекс и олекотени завивки,а гардегобът му е иновативно решен във вид на органайзери.

Хотелът разполага с 10 стаи,  всяка едно от които разполага  собствен санитарен възел и баня,телевизор с кабелна. Хотела има лоби бар,където може да хапнете топла и вкусна закуска по ваш избор или да изпиете ароматно кафе,чай или безалкохолно.

В  услугите на хотела се предлагат още безплатено: сейф на рецепция,интернет,сешоар,химическо и пране срещу заплащане.

 А всичко това го  създадохме  с идеята ВИЕ,нашите клиенти да се чувствате удобно и комфортно и да получите качествен продукт срещу достъпна и разумна цена.